Новини по #тегу
маринад
Їх можна замаринувати експрес-методом, але що довше печериці побудуть у маринаді, то смачніше вони стануть. Щодо спецій, то вони традиційні - духмяний перець, лаврове листя, часник
Основа страви - куряча грудка або індичка та улюблені спеції. Перед приготуванням м'ясо варто потримати в маринаді, ідеально - всю ніч. Пасторма смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді
Обов'язково очищуйте решітку після кожного використання, це можна зробити за допомогою кульки з фольги. Смажте креветки в панцирі, попередньо замаринувавши їх, і близько 25% поверхні гриля мають бути вільними для зручного смаження
Вибираючи перець, прослідкуйте, щоб він був міцним і пружним. При натисканні на овоч має поскрипувати, це означає, що плід стиглий. У хорошого перцю має бути зелений пружний хвостик
Їх можна засолити, замаринувати і заквасити. Бажано вибирати огірки завдовжки 7-12 см, темно-зеленого кольору зі світлими боками і яскраво вираженими "пухирцями". Насіння в таких плодах небагато, а м'якоть щільна і соковита
Скуштувати солоні огірки ви отримаєте за 24 години
Щоб отримати справді соковиті гриби, їх треба попередньо замаринувати
Вони на основі кефіру, соєвого соусу, меду, гірчиці та інших інгредієнтів
І тоді ваші звичні страви заграють інакше
Буженина по-домашньому в фользі
Рецепт ситної і смачної вечері з риби
Рецепт маринованого кавуна на зиму з відео
Дізнайтеся, як маринувати гриби на зиму
Готуємо смачні домашні заготовки з помідорів на зиму
Готуємо соковиті свинячі ребра на грилі в пивному маринаді
Рецепт маринованих помідорів на зиму шматочками
Рецепт соковитого шашлику з тертою цибулею
Готуємо соковитий шашлик зі свинини
Рецепт запечених свинячих ребер в пряному маринаді
Перед тим, як смажити м'ясо на багатті, його потрібно замаринувати