Маринад для шашлику на основі цибулі – найпростіший і дуже вдалий. Завдяки йому м'ясо виходить дуже м'яким, соковитим і ароматним.
Вам потрібно буде почистити цибулю і пропустити її через м'ясорубку. Потім готовою масою залити нарізане м'ясо, посолити, поперчити і залишити маринуватися в холодильнику.
Свинячий шашлик в цибульному маринаді
Час приготування:
- більше 3-х годин
Калорійність:
- 225 ккал на 100 г
Складові:
- 2 кг свинячого ошийка
- 1 кг цибулі
- 2 ч. л. солі
- 1 ч. л. меленого перцю
Спосіб приготування:
- Цибулю почистити, нарізати і пропустити через м'ясорубку.
- М'ясо нарізати порційними шматочками, додати до нього сіль, перець і цибулю, ретельно перемішати. Залишити мінімум на 5 годин, краще – на ніч.
- Нанизати свинину на шампури і обсмажити на мангалі.
- Подавайте свинячий шашлик разом з лавашем, зеленню, овочами і соусами до шашлику.
Якими шматками різати м'ясо для шашлику
Кращий орієнтир для нарізки м'яса – сірникова коробка.
Дивіться відео, як вибрати м'ясо і маринад для шашлику:
Нагадаємо, раніше Сьогодні.Lifestyle писали, як приготувати кращий маринад для шашлику. Ми також ділилися рецептами шашлику на сковороді.