Свинячі реберця, мариновані в пиві, – прекрасна гаряча закуска для пікніка. Якщо подати до них гарнір, вийде повноцінна гаряча страва.
Купуючи реберця, зверніть увагу на хорошу грудинку з невеликим прошарком сала. А ось кісточки з тонкими прошарками м'яса годяться тільки на супи.
Свинячі реберця в пиві
Час приготування:
- 50 хвилин + час на маринування
Калорійність:
- 205 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1,5 кг свинячих ребер
- 150 мл світлого пива
- 50 г коричневого цукру
- 30 г лимонного соку
- 5 г часнику
- 20 г кореня імбиру
- 5 г перцю чилі
- 100 г кетчупу
- 15 г кінзи
Спосіб приготування:
- Спочатку приготувати маринад. Для цього дрібно покришити очищений часник та імбир, а також кінзу й перець чилі.
- В окремому посуді змішати пиво, лимонний сік, соєвий соус, кетчуп, цукор і перець.
- Після цього додати в пиво часник, імбир, чилі та кінзу. Замаринувати в цій суміші свинячі реберця, поставити на ніч у холодильник.
- Після цього обсмажити їх на вогні з обох боків протягом 30-40 хвилин.
Як подавати свинячі реберця
Подавайте запечені ребра з картоплею по-селянськи, зеленню, овочами і улюбленими соусами.
Дивіться відео, як приготувати реберця барбекю по-американськи:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом свинячих реберець по-китайськи в спеціях. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як запекти яловичі реберця під журавлинним соусом.