I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Оригінальні частування на старий Новий рік: рецепти з фото

Не втрачаймо можливості спробувати те, що не встигли приготувати 31 грудня

Старий Новий рік – чудова нагода приготувати смачні частування, до яких так і не дійшли руки 31 грудня. Крім вареників з оригінальними начинками, вареників із сюрпризом і щедрої куті, можна приготувати те, що давно хотіли, але так і не встигли.

Салат "Уолдорф" з язиком

Реклама
Фото: instagram.com/garderobstola/

Інгредієнти

  • 1/2 шт. – невеликого качана салату Романо
  • 2 шт. – стебла селери
  • 1 шт. – зелене яблуко
  • 50 г – винограду без кісточок
  • 30 – волоського горіха
  • 150 г – відвареного яловичого язика


Для соусу

  • 70 г – грецького йогурту
  • 1 ч. л.- гірчиці із зернами
  • 1/3 сік з одного лимона

⠀ Спосіб приготування

Реклама
  1. Салат очистити від товстих стебел, нарізати невеликими прямокутниками. Язик нарізати смужками.
  2. Яблуко і волоські горіхи – на невеликі шматочки, виноградинки – навпіл.
  3. Волоський горіх трохи підсмажити на сковороді без олії.
  4. Усі інгредієнти перемішати, посолити, заправити соусом з йогурту, гірчиці та лимонного соку.

Читайте також:

"Шуба" з червоною рибою

Фото: instagram.com/nikulina_marusya/

Інгредієнти

Реклама
  • 300 г – кета в олії
  • 2 шт. – картопля
  • по 1 шт. – невеликі морква, буряк, цибулина
  • 3 шт. – яйця
  • майонез, сіль, перець за смаком

Спосіб приготування

  1. Овочі та яйця, відварити, почистити, кету дрібно нарізати.
  2. Цибулю дрібно нарізати і залити окропом на кілька хвилин.
  3. Овочі та яйця натерти на крупній тертці.
  4. Збираємо салат у кільці: половина картоплі, кету, цибуля, майонез (тонким шаром), яйця, майонез, морква, майонез, картопля, майонез, буряк.
  5. Зняти кільце і поставити салат в холодильник на 3-4 години.

Читайте також:

Салат з тунцем і авокадо

Фото: instagram.com/yulia__dianova/

Інгредієнти

  • 1 бляшанка – тунець без олії
  • по 1 шт. – яблуко та авокадо
  • 2 шт. – яйця
  • 0,5 бляшанки- кукурудза
  • кріп
  • майонез, сметана, гірчиця за смаком


Спосіб приготування

  1. Яйця зварити, остудити, порізати.
  2. Яблуко почистити, дрібно порізати. Авокадо розім'яти руками.
  3. Кріп порізати, тунець розім'яти виделкою.
  4. Майонез, сметану і гірчицю змішати в пропорціях за смаком. Заправити салат.

Читайте також:

Печінка в сирному соусі

Фото: instagram.com/pp_hudeem.pravilno.nl/

Інгредієнти

  • 0,5 кг – печінка яловича
  • 150 г – сир
  • 1 шт. – цибулина, морква
  • 1 ст. л. – вівсяне борошно
  • 30 г – зелень
  • спеції за смаком


Спосіб приготування

  1. Цибулю очистити і дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці.
  2. Печінку акуратно промити, видалити зайві плівки та нарізати на невеликі шматочки.
  3. Цибулю, моркву і печінку викласти на сковороду і, постійно помішуючи, обсмажити на середньому вогні приблизно 8-10 хвилин.
  4. Додати сіль, спеції, столову ложку борошна і добре перемішати, а потім влити склянку води.
  5. Коли вода закипить, викласти шматочки сиру і, не забуваючи помішувати, дочекатися його повного розчинення.
  6. Готову печінку посипати свіжою зеленню і подавати до столу.

Читайте також:

Сирний штоллен

Фото: instagram.com/marusia_mom/

Інгредієнти

  • 100 г – вершкове масло
  • 75 г – цукор
  • 150 г – цукати і родзинки
  • по 2 ст. л. – коньяк або ром, апельсиновий сік
  • 2 ч. л. – розпушувач
  • 150 г – м'який сир/рікота
  • 60 г – мигдаль рубаний
  • 150-300 г – борошно (залежить від вологості сиру)
  • по 1/2 ч. л. – кориця, кардамон
  • дрібка мускатного горіха
  • цедра одного апельсина


Спосіб приготування

  1. Родзинки та цукати змішати з ромом/коньяком, трохи нагріти, зняти з вогню, додати апельсиновий сік, залишити на 10 хвилин.
  2. Масло змішати з цукром до однорідної кремової консистенції, додати сир, цедру і ретельно перемішати.
  3. Поступово всипати борошно зі спеціями і розпушувачем. Має вийти м'яке тісто. Додати цукати з родзинками і рубаний мигдаль.
  4. Розкачати тісто завтовшки приблизно 1,5 см і нарізати на невеликі квадратики.
  5. Випікати 10-15 хвилин за 180 градусів до золотистого кольору.
  6. Дістати з печі та одразу змастити розтопленим вершковим маслом і посипати цукровою пудрою.

Тут зібрані рецепти небанальних закусок на свята.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти