I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати борщ з м'ясом у мультиварці: покроковий рецепт

Це набагато швидше і не менш смачно

Попри величезну кількість страв, цікавих рецептів, без борщу нам нікуди. Він ніби генетично прописаний у нашому житті. Його можна готувати зі свининою або яловичиною, легший варіант – борщ з куркою. У кожного є свої технологія і секретні інгредієнти. А що робити, коли часу обмаль, дуже хочеться борщу і є мультиварка? Брати і готувати. І якщо ви думаєте – борщ не терпить побутової техніки, то дарма. Борщ у мультиварці є не менш смачним. Головне – знати рецепт.

Борщ з м'ясом у мультиварці

Реклама
Фото: instagram.com/ulia_shepel/

Інгредієнти

  • Свинина на реберцях – 300 г
  • Вода – 2 л
  • Капуста свіжа – 200 г
  • Буряк – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Помідори свіжі або в томаті – 2 шт.
  • Масло топлене – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сік половини лимона
  • Спеції (за бажанням)
  • Зелень
  • Сіль

Читайте також:

Реклама

Рецепт приготування

  1. Буряк, моркву та цибулю очистити.
  2. Моркву й буряк натерти на крупній тертці, цибулю подрібнити ножем.
  3. Капусту тонко нашаткувати, помідори нарізати брусочками, часник пропустити через прес.
  4. Потім додати в каструльку масло, моркву та цибулю.
  5. Обсмажити овочі в режимі "Смаження" або "Випічка", помішуючи силіконовою лопаткою. Кришка має бути відкритою. На це треба приблизно 5 хвилин.
  6. Потім додати свинячі реберця, помідори і продовжувати смажити ще 5 хвилин.
  7. Викласти половину буряка, капусту, картоплю, цукор. Посолити і залити гарячою водою з чайника.
  8. Потім увімкнути режим "Тушкування" на 1 годину. Закрити кришку мультиварки.
  9. Тим часом другу частину буряка залити склянкою окропу, додати лимонний сік і довести до кипіння.
  10. У готовий борщ вилити проціджений буряковий відвар.
  11. Додати часник, приправи і нарізану зелень.
  12. Перекласти мультиварку в режим "Підігрів" і залишити на 10 хвилин.
  13. Відокремити м'ясо від кісток. Шматочки м'яса повернути в борщ, кістки викинути.
  14. Подавати готову стравуа разом зі сметаною і чорним хлібом.

Тут дізнаєтеся, як смачно посмажити м'ясо за порадами шеф-кухаря.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти