Салат з курки і апельсина – це смачна, корисна і проста в приготуванні страва. Він багатий клітковиною і білком, тому може стати повноцінним обідом або вечерею.
Для заправки бажано вибирати натуральний йогурт без добавок. Грецький – ідеальний варіант.
Салат з курки і апельсинів
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 173 ккал на 100 г
Складові:
- Стебло селери – 1 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Апельсин – 1 шт.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Філе куряче відварне – 50 г
- Жменя салатного листя
- Сіль, перець
- Йогурт домашній – 4 ст. л.
Спосіб приготування:
- Картоплю відваріть в мундирах, почистіть, поріжте.
- Яблуко і огірок очистіть від шкірки, поріжте кубиками.
- Шматочками наріжте стебло селери.
- Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодіть і наріжте на шматочки.
- Апельсин очистіть від шкірки, розділіть на часточки і поріжте скибочками.
- Салат помийте і порвіть руками.
- Всі інгредієнти змішайте і заправте йогуртом.
Корисна порада
Замість картоплі ви можете додати в салат авокадо, а замість апельсина – манго.
Дивіться відео, як приготувати салат в пекінській капусті:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з авокадо, помідорів і кукурудзи. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle розповідали, як зробити літній салат з хамоном, персиками і авокадо.