I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Кіш з черешнею і мигдалем – рецепт для вишуканого літнього сніданку

Кіш – це класика французької випічки, відкритий пиріг з основою з пісочного тіста. У сезон черешні можна приготувати кіш з цією ягодою. Дуже смачно вона гармонує з горіховою пастою на основі мигдалю
Кіш з черешнею і мигдалем
Кіш з черешнею і мигдалем

Кіш – один з найвідоміших пирогів, який увійшов у світову історію пекарства. Він родом із Франції, буває із солодкою або солоною начинкою. Григорій Герман в авторській рубриці "Смачний ранок" розповів, як вдало використовувати сезонну ягоду – черешню, приготувавши справжній солодкий шедевр. А як незабутньо провести наступні три місяці, дізнаєтеся у календарі лайфхаків для літа.

Реклама

Щоби приготувати солодкий кіш за рецептом Григорія Германа, знадобляться:

Для тіста:

  • Борошно – 250 г
  • Вершкове масло – 125 г
  • Вода – 4 ст. л.
  • Сіль – 3 ст. л.

Для начинки:

Реклама
  • Вода – 600 мл
  • Желатин – 20 г
  • Черешня – 500 г
  • Цукор – 60 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Мигдаль – 150 г
  • Сіль

Читайте також:

Спосіб приготування

  1. У мисці змішати борошно, вершкове масло кімнатної температури, трохи води і сіль. Замісити тісто і відкласти його в холодильник, щоб доходило до потрібного стану.
  2. Тим часом підготувати все для желе. У каструлю влити воду і засипати желатин, ретельно перемішати і поставити на вогонь, додати цукор і 200 грам черешні.
  3. Відокремити жовтки від білків, жовтки змішати з цукровою пудрою. Мигдаль перебити в блендері і змішати з жовтками.
  4. Черешні очистити від кісточок.
  5. Після того, як тісто охололо, розкачати його тонким шаром і викласти на деко. Обрізати кінці. На дно викласти горіхову суміш, зверху – черешні. Відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 25 хвилин. Готовий пиріг залити черешневим желе і почекати, доки воно застигне.

І ще про один рецепт кіша, цього разу з тунцем і шпинатом, дізнаєтеся з цього відео.

Реклама

Тут дізнаєтеся про найчорничніший фінський пиріг і як його спекти.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти