Головна Сьогодні

Готуємо пісні дріжджові млинці: покроковий рецепт

Смачніші вони зі свіжими ягодами

Продовжуємо допомагати робити урізноманітнити меню тим, хто дотримується посту. Нагадаємо, цього року Великий піст триватиме до 1 травня. Отже можна приготувати пісні дріжджові млинці на воді, а їсти їх з ягодами, які ви заморозили на зиму та весну.

Пісною буває і дріжджова випічка. Якщо у вас є її цікавий рецепт, беріть участь у нашому конкурсі.

Пісні млинці: рецепт на воді

Фото: instagram.com/elena_photofood/
Фото: instagram.com/elena_photofood/

Інгредієнти

  • 1,5 склянки борошна
  • 3 г сухих або 10 г живих дріжджів
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1,5 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. олії
  • 300-400 мл води

Рецепт приготування

  1. У глибоку миску насипати борошно з 1 ст. л. цукру, влити 200 мл теплої води, розмішати і залишити на 15 хвилин.
  2. У 100 мл теплої води розчинити дріжджі з цукром, що залишився. Залишити до початку утворення піни.
  3. Влити в тісто опару, перемішати. Залишити до утворення на поверхні тіста бульбашок.
  4. У тісто всипати сіль, влити рослинне масло і перемішати.
  5. Якщо ви любите пишні млинці, випікайте їх з приготованого тіста на змащеній олією сковороді. Якщо хочете зробити тонкі млинці, додайте в тісто ще приблизно 100 мл теплої води.
  6. Подавайте млинці з будь-якими пісними начинками на свій смак.


Тут дізнаєтеся рекомендації, як правильно постити.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти