Головна Сьогодні

Великий піст-2021: щоденне меню на тиждень

Під час посту заборонені м'ясо, яйця і молочні продукти

Великий піст цього року почнеться 15 березня і триватиме до 1 травня. Для тих, хто буде постувати основна їжа у Великий піст – овочі, фрукти і каші. Нічого м'ясного і молочного. Акцент робиться на моркву, цибулю, капусту, буряк, бобові, яблука, апельсини, сухофрукти, горіхи, гречку, рис, пшоно, вівсянку і картопля. Ми пропонуємо ідеї пісних страв на тиждень.

А в нашому березневому календарі свят зібрано ідеї для оригінальних подарунків на весь місяць.

Пісне меню на понеділок

Гарбузовий суп
Гарбузовий суп
Фото: freepik.com

  1. Сніданок: Вівсяна каша на воді з горіхами, насінням і ягодами.
  2. Обід: Гарбузовий суп-пюре із сухариками.
  3. Вечеря: Пісні картопляні зрази з грибами.

Пісне меню на вівторок

Пісний салат з нуту
Пісний салат з нуту
Фото: Depositphotos

  1. Сніданок: Млинці на воді з варенням, арахісовим маслом або медом.
  2. Обід: Теплий салат із цвітної капусти і нуту.
  3. Вечеря: Пісні гречані тефтелі в томатному соусі.

Пісне меню на середу

Хумус з авокадо і нутом
Хумус з авокадо і нутом
Фото: Depositphotos

  1. Сніданок: Хумус із авокадо, піта або хлібці.
  2. Обід: Локшина з овочами і тофу.
  3. Вечеря: Картопляний салат із маринованими грибами.

Пісне меню на четвер

Вінегрет з буряком
Вінегрет з буряком
Фото: Depositphotos

  1. Сніданок: Пісні бананові оладки із вівсяної муки.
  2. Обід: Пісний плов із булгура.
  3. Вечеря: Вінегрет із квашеною капустою.

Пісне меню на п'ятницю

Запечені яблука в духовці з корицею
Запечені яблука в духовці з корицею
Фото: Depositphotos

  1. Сніданок: Запечені яблука з горіхами, сухофруктами і медом.
  2. Обід: Пісний розсольник із грибами і перловкою.
  3. Вечеря: Пісне овочеве рагу.

Пісне меню на суботу

Зелений смузі: фото
Зелений смузі: фото
Фото: freepik.com

  1. Сніданок: Смузі на воді або рослинному молоці.
  2. Обід: Рис на сковороді з замороженими овочами.
  3. Вечеря: пісний салат із моркви з апельсинами і кукурудзою.

Пісне меню на неділю

Салат з тофу з морквою
Салат з тофу з морквою
Фото: Depositphotos

  1. Сніданок: Паштет із квасолі з хлібцями, питою або крекерами.
  2. Обід: Пісний салат із тофу в азіатському стилі.
  3. Вечеря: Спагеті в томатному соусі з оливками і каперсами.

Тут знайдете календар харчування на весь Великий піст-2021.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти