Лайфхак: як легко позбутися кісток в рибі
Смаженого і запеченого карася можна приготувати так, щоб не відчувалися кістки
Карась – це дуже смачна риба. Але добре її приготувати – дуже непросте завдання. Кістки, яких в карася дуже багато, можуть зіпсувати смак готової страви.
Телеведучий Сергій Лівадний розповів, як приготувати карася так, щоб жодна кістка не трапилася.
Почистіть тушку карася звичайним способом. Потім візьміть гостро заточений ніж і зробіть часті глибокі надрізи на всій поверхні риби. Завдяки їм всі кістки зруйнуються. Коли ми смажитимемо рибу, від кісток не залишиться сліду.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Чим корисна морська рибаТепер посоліть і поперчіть рибу, обваляйте її в борошні. Добре розігрійте сковороду з рослинним маслом. Акуратно додайте карася. Під час смаження, завдяки високій температурі, всі дрібні кістки як ніби розчиняться і залишиться тільки м'ясо, реберця і хребет.
Перекладіть готову рибу на тарілку і подавайте її разом з скибочками лимона.
Нагадаємо, раніше "Сегодня" ділився рецептом заливної риби.. Шеф-кухар одного зі столичних ресторанів розповів, як правильно готувати "рибу під склом".
Підпишись на наш telegram
Лише найважливіше та найцікавіше