I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати рибу в горіховій паніровці

Цей рецепт якнайкраще підходить для смачного сімейної вечері

Смажена риба буде смачнішою, якщо приготувати її в горіховій паніровці. У нашому рецепті використовуються волоські горіхи, але ви можете замінити їх фундуком або мигдалем.

Дивіться відео, як приготувати коропа по-азійськи:

Реклама

На гарнір до риби підійде тушкована стручкова квасоля або запечена з пряними травами картопля .

Читайте також:

Реклама

Смажена риба в горіховій паніровці

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 281 ккал на 100 г

Складові:

  • 750 г риби (тріски, хека)
  • 2 яйця
  • 100 г борошна
  • 4 ст.л. соняшникової олії
  • 50 г очищених волоських горіхів
  • 50 г панірувальних сухарів
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Наріжте рибу порційними шматками, збризніть лимонним соком. Натріть спеціями, обваляйте в борошні.
  2. Зніміть лимонну цедру. Вичавіть лимонний сік. Наріжте горіхи. Змішайте і додайте панірувальні сухарі.
  3. В окремій мисці збийте яйця, посоліть. Опустіть рибу в кляр, паніровку і обсмажуйте протягом чотирьох хвилин з кожного боку.
  4. Після приготування викладіть рибу на тарілку.
  5. Подавайте з зеленню, скибочками лимона і соусом тартар.

Як вибрати якісну рибу

  • Зверніть увагу на зябра . Якщо риба свіжа, то зябра повинні бути яскраво-червоного, а іноді темно-червоного кольору. Якщо зябра білі, сірі або почорнілі – таку рибу брати не варто.
  • Прінюхатесь до риби . Свіжа річкова риба злегка пахне річкою, а морська – морем. Якщо у риби яскраво виражений запах або взагалі від неї не зовсім приємно пахне, то риба несвіжа.
  • У свіжої риби очі опуклі і прозорі . Якщо очі запали, стали каламутними або взагалі налилися кров'ю – риба пролежала на прилавку занадто довго.
  • Якщо хочеться невеликий шматок риби у вигляді філе – натисніть на нього пальцем (як при перевірці м'яса). У свіжої риби м'ясо пружне і соковите, швидко відновлює форму.
  • Якщо ви вирішили купити оброблену рибу , Загляньте їй в черевце. У досить довго пролежали на прилавку примірників кістки самі відстають від м'яса. У свіжої ж риби кістки відстають дуже важко.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сибаса в солі . "Сьогодні" також ділилися рецептом запеченої тріски з помідорами чері .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти