Шукаєте простий, але оригінальний рецепт риби ? Юлія Висоцька готує філе під скоринкою з тертого пармезану, зелені і лимонної цедри. Так можна смажити практично будь-яку рибу.
Дивіться відео, як приготувати рибу на мангалі:
Кращий рецепт риби в пармезані
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 243 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 філе будь-якої риби
- Цедра 1 лимона
- Сік 1/2 лимона
- Велика жменя петрушки
- 2 ст. ложки натертого пармезану
- 1 ст. ложка оливкової олії
- Мелений чорний перець
Спосіб приготування:
- Зняти цедру з лимона і дрібно порізати.
- Петрушку дрібно порубати.
- Пармезан натерти на дрібній тертці, з'єднати петрушкою і цедрою. Поперчити, влити оливкове масло і все перемішати.
- Вимите і висушене рибне філе гарненько обваляти в отриманої маси і викласти на суху розігріту сковороду. Потримати рибу на вогні кілька хвилин, потім відправити її під розігрітий гриль на дві хвилини.
- Готову рибу скропити лимонним соком.
З чим подавати смажену рибу
Відмінним гарніром до риби стане відварений рис або кускус, а також картопляне пюре, тушкована стручкова квасоля або свіжі нарізані овочі.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами смачних страв з червоної риби . "Сьогодні" також розповідали, як запекти скумбрію в рукаві .