З літніх овочів можна зробити рагу, а можна приготувати смачний теплий салат з додаванням фети. Менше ніж за півгодини ви отримаєте ситну страву, ідеальну для здорової вечері.
Теплий салат з сиром
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 121 ккал на 100 г
Інгредієнти на 1 порцію:
- Кабачок – 100 г
- Баклажан – 100 г
- Перець болгарський – 100 г
- Помідор – 100 г
- Фета – 50 г
- Оливкова олія – 50 г
- Сіль, перець – за смаком
- Зелень – для прикраси
Спосіб приготування:
- Овочі миємо, нарізаємо на кружечки і обсмажуємо з обох сторін, можна на сковороді гриль.
- Відразу ж, не даючи охолонути, нарізаємо невеликими брусочками і перемішуємо.
- Заправляємо оливковою олією і спеціями і викладаємо на тарілку.
- Зверху кладемо нарізаний кубиками сир, прикрашаємо зеленню і відразу ж подаємо.
Корисна порада
Замість фети можна взяти козячий сир або бринзу. Крім цього, готову страву можна посипати підсмаженим кедровими горішками.
Дивіться відео, як приготувати смачний вершковий салат:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салату з кабачків і помідорів з фетою. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як приготувати грецький салат зі смаженим сиром.