Головна Сьогодні

Літній салат з кабачків, помідорів і фети

Рецепт смачного і простого салату зі смажених кабачків

Салат з кабачками, руколою, фетою і помідорами – найкращий варіант для збалансованого і легкого перекусу літнього дня. Він заправляється сумішшю оливкової олії і бальзамічного оцту, але ви можете додати до соусу ще й часник, сушені італійські трави і лимонний сік.

Літній салат зі смажених кабачків

Літній салат
Літній салат
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 42 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 молодих кабачки або цукіні
  • 150 г руколи
  • 3 стиглих помідори
  • 100 г фети або бринзи
  • Оливкова олія і бальзамічний соус – для заправки
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Кабачки нарізати кружечками, скропити оливковою олією і обсмажити на грилі або сковороді з обох сторін.
  2. Руколу промити і обсушити.
  3. Помідори нарізати на кружечки, бринзу – на кубики.
  4. З'єднати всі інгредієнти, посолити, заправити олією і бальзамічним соусом.

Як подавати салат

Дати салату постояти 10-15 хвилин, щоб він настоявся, і подавати разом зі свіжим хлібом.

Дивіться відео, як приготувати фаршировані кабачки на грилі:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати салати з куркою і грибами. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом грецького салату зі смаженим сиром.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти