Теплий салат з курячого філе, гарбуза, перцю і цибулі може стати повноцінним обідом або вечерею. Він смачний і швидко готується з доступних інгредієнтів.
Дивіться відео, як зробити з хурми і курки:
Для приготування цієї страви бажано використовувати сковороду гриль, але можна обсмажити курку і гарбуз і на звичайній сковороді. Також ви можете додати в салат різні спеції і сухі трави на свій смак і доповнити заправку лимонним соком.
Теплий салат з курки і овочів
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 74 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 250 г курячого філе
- 300 г гарбуза
- 1 синя цибулина
- 1-2 болгарських перцю
- Сіль і перець – за смаком
- Оливкова олія
- Петрушка – кілька гілочок
- Базилік – кілька гілочок
Спосіб приготування:
- Куряче філе наріжте невеликими шматочками і обсмажте до готовності на сковороді гриль з оливковою олією, посолити і поперчити за смаком. Перекладіть на тарілку і прикрийте фольгою, щоб м'ясо не остигав.
- У тій же сковороді обсмажте нарізану клинами цибулю. Додайте нарізаний смужками перець і смажте ще 2-3 хвилини. Перекладіть на тарілку.
- Обсмажити нарізаний кубиками гарбуз до рум'яної скоринки.
- Складіть всі інгредієнти в салатник. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте рубану зелень, заправте оливковою олією і перемішайте. Прикрасьте листочками базиліку і подавайте.
Корисна порада
Якщо ви візьмете філе курячих стегон, а не грудки, салат вийде смачніше.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з куркою від Джеймі Олівера. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з буряка з куркою та горіхами .