Головна Сьогодні

Як зробити гарячий журавлинний пунш

Пунш готується на основі ягід, фруктів, соків, прянощів, зазвичай з додаванням алкоголю

Журавлинний пунш – це ароматний і зігріваючий ягідний напій для зимових посиденьок. Ви з однаковим успіхом можете використовувати для нього як свіжі, так і заморожені ягоди.

Дивіться відео, як приготувати імбирний збитень:

Журавлинний пунш з коньяком

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 108 ккал на порцію

Інгредієнти:

  • Вода – 1 л
  • Журавлина – 100 г
  • Коньяк – 100 г
  • Яблука – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Ягоди розморозити, яблука промити і нарізати скибочками.
  2. У сотейник скласти ягоди, яблука і залити водою.
  3. Варити 3-5 хвилин, після закипання.
  4. Процідити, додати коньяк, цукор за смаком.
  5. Розлити ягідний пунш по жароміцним склянках і прикрасити за бажанням.

Як прикрасити напій

Ви можете додати в пунш ягоди журавлини, скибочки яблук і гілочки розмарину. Або нанизати на дерев'яну шпажку ягоди і опустити її в склянки, як і паличку кориці.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати гарячий фруктовий пунш . "Сьогодні" також писали, як зробити грог з віскі і прянощами.

Всі подробиці в спецтемі Новорічне меню: ідеї та рецепти страв

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти