Топ-новина

Поїхали Україною: 6 дивовижних місць, які варто однозначно відвідати

Топ-новина

Український фільм про трагедію в Бабиному Яру покажуть в Каннах. Розповідаємо, чим унікальна кінострічка

Спецпроект

Тести

Спецпроект

Все про Atlas Weekend-2021

Спецпроект

Найдорожче

Спецпроект

74-й Каннський кінофестиваль

Оселедець під шубою в багеті: рецепт на Новий рік

Незвичний варіант популярного новорічного салату

Оселедець під шубою – салат, який найчастіше готують на Новий рік. Але традиційну страву можна переінакшити, якщо подати її у вигляді закуски. Для цього потрібно помістити всі інгредієнти салату в багет. Так ви отримаєте апетитну закуску, яка обов'язково сподобається вашим гостям.

Дивіться відео, як приготувати "шубу" у вигляді суші:

Читайте також:

Оселедець під шубою в багеті

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

  • 177 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 багет з гладкою поверхнею (без надрізів)
  • 1 варений буряк середнього розміру (340 г)
  • 200 г вершкового або плавленого сиру
  • 10-20 г ріпчастої цибулі
  • 1 ціла слабосолона оселедець (350 г)
  • Кілька гілочок кропу
  • 10 шт. корнішонів
  • 50 г вершкового масла
  • 2 курячих яйця

Спосіб приготування:

  1. Буряк середнього розміру відваріть до готовності. Остудіть, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Натерту буряк обов'язково відіжміть від соку.
  2. Відваріть яйця, охолодіть, очистіть і натріть на дрібній тертці.
  3. У мисці з'єднайте вершковий сир, яйця і розм'якшене вершкове масло.
  4. Розімніть виделкою, щоб маса стала однорідною. Розділіть сирно-яєчну суміш навпіл по двом мисках.
  5. В одну додайте буряк без рідини. Добре перемішайте.
  6. В іншу сирну частину додайте нарізаний кріп, перемішайте.
  7. Очистіть оселедець від тонкої плівки, голови, плавників і хвоста. Видаліть хребет і всі дрібні кісточки.
  8. Візьміть багет і зробіть розріз уздовж, не прорізаючи його до самого кінця. Розкрийте і видаліть м'якуш, залишаючи стінки товщиною 1 см.
  9. Нанесіть на багет рівномірним шаром бурякову масу, зверху намажте білу сирну масу з кропом.
  10. Посипте дрібно порізаною цибулею. На одну частину багета покладіть філе риби.
  11. Зверху викладіть в ряд доріжку з корнішонів.
  12. Накрийте другою частиною багета і щільно притисніть. Добре загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник мінімум на 3 години.

Як подавати закуску

Наріжте багет на скибочки і подавайте до столу. Закуску можна викласти на салатне листя і прикрасити зеленню.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат "Соняшник" на Новий рік . "Сьогодні" також ділилися рецептами салату "Грибна поляна" .

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
segodnya.ua в telegram-каналi segodnya.ua на Google News
Вcі новоини
Більше новин
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Спецпроект
Календар лайфхаків
Червень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
20 - 26 червня
Читати гороскоп
Спецтема
Дорожче просто не знайдеш
Найдорожчий фітнес-центр
За що такі гроші?
Зворотній відлік
12
дній
10
годин
59
хвилин
04
секунд
6 - 18 червня

74-й Каннський кінофестиваль

Перейти на спецтему
Лайфхак дня
Як зібрати валізу у відпустку за 10 хвилин
Хакнути

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти