Чудовий швидкий літній суп із зеленого горошку і бекону. Дуже ніжну консистенцію страви гармонійно доповнюють шматочки смаженого бекону. Цей суп-пюре ви будете готувати знову і знову.
Зелений суп-пюре з беконом


Час приготування:
- 35 хвилин
Калорійність:
- 131 ккал на порцію
Складові:
- 1 столова ложка оливкової олії
- Цибуля, дрібно порізана
- 1 зубчик часнику, подрібнений
- 650 г молодого зеленого горошку
- 750 мл овочевого бульйону
- 6 смужок бекону
- 1 столова ложка вершкового масла

Спосіб приготування:
- Розігрійте олію в каструлі.
- Додайте цибулю і готуйте на середньому вогні 5-6 хвилин, поки вона не стане м'якою.
- Додайте часник і готуйте ще хвилину. Додайте три чверті дрібного горошку, потім влийте бульйон. Доведіть до кипіння і варіть 10-12 хвилин.
- Тим часом обсмажте бекон до хрусткої скоринки.
- Дайте охолонути протягом декількох хвилин, потім збийте блендером до однорідного стану.
- Додайте зелений горошок, що залишився. Доведіть до кипіння і варіть 2 хвилини або до тих пір, поки горох не стане м'яким.
- Приправте за смаком, потім додайте вершкове масло, якщо використовуєте.
- Перелийте суп в тарілки і додайте шматочки бекону.
Корисна порада
Суп можна прикрасити грінками і листочками м'яти.
Дивіться відео, як зробити ризото з зеленим горошком:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом теплого салату з пасти з рибою і зеленим горошком , а також писали, як зробити вітамінний салат з молодого шпинату з горошком .