Мариновані кабачки в пакеті – пікантна овочева закуска, яка підкорить ваших домашніх. Для неї знадобляться прості й доступні продукти. Але це не єдина перевага цього рецепта. Всього півгодини, і відмінне доповнення до шашлику і запеченої картоплі готово.
Хрусткі мариновані кабачки в пакеті
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 52 ккал на 100 г
Складові:
- 650 г кабачків
- 60 г цибулі
- 1 зубчик часнику
- 1 ст.л. кропу
- 1 ч.л. діжонськой гірчиці
- 1,5-2 ст.л. оцту 9%
- 1 ч.л. солі
- 1/4 ч.л. цукру
- 1/4 ч.л. паприки
Спосіб приготування:
- Кабачки промийте, наріжте тонкими кружечками (близько 2 мм завтовшки). Цибулину наріжте тонкими півкільцями, а кріп порубайте.
- Всі ці інгредієнти складіть в рукав для запікання або чистий і цілий пакет. Туди ж відправте пропущений через прес часник, цукор з сіллю, паприку і гірчицю в зернах.
- Влийте в пакет оцет і надійно його зав'яжіть. Гарненько струсіть інгредієнти, щоб маринад рівномірно покрив кабачки. Поставте заготовку в холодильник на 20 хвилин.
Як подавати мариновані кабачки
Після закінчення часу дістаньте кабачки в пакеті з холодильника і разом з маринадом перекладіть в тарілку для подачі.
Дивіться відео, як замаринувати м'ясо для шашлику:
Нагадаємо, раніше ми писали, як заготовити кабачки на зиму, а також розповідали, як зробити кабачкову ікру з майонезом.