Головна Сьогодні

Рецепт пісного супу-пюре із запеченого буряка

Замість сметани в цьому рецепті використовується горіховий крем

У 2018 році Різдвяний піст розпочався 28 листопада і триватиме до 6 січня. Протягом цього періоду не можна вживати будь-які продукти тваринного походження. Ми поділимося простим рецептом овочевого супу з буряка з часником і прянощами.

Овочевий суп-пюре з буряка

Складові:

  • 5 середніх буряків
  • 2 ч. л. оливкової олії
  • 1 1/2 чашки цибулі-порею
  • 2 цибулі-шалот
  • 3 зубчики часнику
  • 3 чашки води
  • 1/4 ч. л. коріандру
  • 1/4 ч. л. шавлії
  • 1/2 ч. л. солі

Для крему з кешью:

  • 1/2 чашки горіхів кешью
  • 2/3 чашки води

Рецепт приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 °С.
  2. Покласти буряк на деко і запекти до готовності.
  3. У каструлі розігріти масло, додати цибулю-порей і шалот. Смажити, постійно помішуючи. Додати часник.
  4. Додати воду і буряк, довести до кипіння. Злегка остудити і пюрировати блендером. Повернути суп назад в каструлю і додати спеції та сіль. Поставити на повільний вогонь і довести до кипіння.
  5. Подавати з кремом з кешью. Його потрібно зробити в кухонному комбайні: змішати воду і горіхи до дуже гладкої маси.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати вітамінний салат з квашеної капусти з журавлиною. Сайт "Сегодня" також ділився рецептами пісних салатів з буряка.

Всі подробиці в спецтемі Різдвяний піст: правила харчування та рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти