Десерт панакота на кокосовому молоці – популярна страва у незвичайній варіації. Завдяки кокосовому молоку і рожевій воді панакота має приголомшливі смак і аромат, а жирні вершки додають десерту ніжну кремову консистенцію. Прекрасний варіант для любителів поекспериментувати з класичними рецептами!
Панакота з кокосовим молоком і рожевою водою
Час приготування:
- більше 3-х годин
Калорійність:
- 188 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 склянка кокосового молока
- 2 ст.л. жирних вершків
- 2 ст.л. цукру
- 1 ст.л. рожевої води
- 5 г желатину
Спосіб приготування:
- У сотейнику з'єднати кокосове молоко, вершки, цукор і желатин.
- Нагрівати, помішуючи, до повного розчинення желатину.
- У неглибокій мисці з'єднати желатинову суміш із рожевою водою і 1-2 краплями харчового барвника. Перемішати.
- Остудити, розлити по формах і поставити в холодильник на 2-3 години.
Як декорувати десерт
Прикрасити рожевими пелюстками.
Дивіться відео, як приготувати італійський сирний десерт:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати панакоту з двома видами фруктового желе, а також ділилися рецептом лавандової панакоти.