I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як зробити прозорий яблучний мармелад

Готуємо простий домашній мармелад з яблук

Яблучний мармелад буває різний: щільний, який можна їсти як цукерки, і більш легкий, прозорий як желе або варення. Другий варіант – ідеальне доповнення до теплих круасанів і хліба.

Домашній яблучний мармелад – найсмачніший. Вони готується з простих інгредієнтів, які є в будь-якому домі, легко і швидко. Давайте подивимося, як приготувати простий яблучний мармелад.

Реклама

Яблучний мармелад

Яблучний мармелад
Яблучний мармелад

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 93 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 5 яблук
  • 1/2 склянки цукру
  • 250 мл води
  • 2 столові ложки лимонного соку

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Яблука очистіть від шкірки, видаліть кісточки і рівномірно наріжте м'якоть.
  2. У глибоку каструлю налийте воду, додайте яблука і лимонний сік. Дайте покипіти 20 хвилин, поки яблука не стануть м'якими.
  3. Зніміть з вогню і дайте охолонути. Потім додайте цукор і перемішайте всі інгредієнти міксером.
  4. Поставте каструлю на вогонь і варіть, поки мармелад не загусне.
  5. Зніміть з вогню, дайте трохи охолонути і перелийте мармелад в банку або вазочку.
  6. Дайте йому охолонути, перш ніж прибирати в холодильник. Подавайте мармелад на наступний день.

На замітку

Яблука для мармеладу вибирайте кисло-солодких сортів.

Дивіться відео, як приготувати мармелад за 15 хвилин:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом гарбузового мармеладу, а також писали, як зробити зефір на желатині.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Лайфхаки для життя
Більше хаків

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти