Ми звикли, що гарбузовий суп – це основна страва. Але його можна перетворити на десерт, якщо приготувати з додаванням кокосового молока, кориці, меду і смаженої кокосової стружки. Така страва наповнить ваш дім приголомшливими ароматами осені.
Гарбузово-кокосовий суп
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 225 ккал на 100 г
Складові:
- 1 середній гарбуз
- 2 склянки води
- 1/2 склянки кокосового молока
- 1 ст.л. меду
- 1/2 ч.л. солі
- 1 ст.л. кориці
- 1/2 склянки обсмаженої кокосової стружки
Спосіб приготування:
- Гарбуз очистити від насіння і шкірки, нарізати кубиками.
- Обсмажити на оливковій олії кілька хвилин, додати воду і тушкувати близько 15 хвилин на середньому вогні.
- Готовий м'який гарбуз і рідину збити за допомогою блендера.
- Додати мед, корицю і кокосове молоко і ретельно перемішати.
- Додати кокосову стружку, перемішати і ще раз нагріти, не доводячи до кипіння. Посолити за смаком.
Як подавати суп
Подавайте, прикрасивши додатковою порцією кокосової стружки або грінками.
Дивіться відео, як спекти солодкий гарбузовий хліб:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати гарбузовий мармелад, а також писали, як зробити крем-суп з кабачків.