Так теж трапляється, так. Коли при всій своїй величезній любові до приготування їжі, тим більше новорічної, стояти біля плити зовсім не хочеться. Але разом із цим хочеться з'їсти олів'є , "шубу", якісь оригінальні закуски. В такому випадку можна замовити все готове з ресторану. Зрештою, Новий рік – це особливе свято. Можна себе і побалувати. Нижче – 8 ресторанів і їхні новорічні бокси. Дивіться, зверніть увагу на ціну, вибирайте.
Ресторан DOM №10
Ресторан давно практикує продаж боксів для Нового року. Ймовірно, попит на них є. Отже, що входить до набору:
- тарілка українського крафтового в'яленого м'яса з гриссіні та песто з в'ялених томатів 300 г – 360 грн;
- тарілка українських фермерських сирів 250 г – 380 грн;
- холодець слов'янський з хріном 400 г – 290 грн;
- салат олів'є з шинкою, курячою грудкою і молодим горошком 500 г – 250 грн;
- мішечки з грибами 180 г – 115 грн;
- качині ніжки, тушковані з червоною капустою 620 г – 920 грн.
Загальна вартість боксу – 2315 грн
Ресторан Petrus-ь
Ресторан – теж досвідчений у плані новорічних боксів "постачальник".
- Щука фарширована 1 кг – 622 грн;
- Курка, фарширована млинцями, 1 кг – 540 грн;
- Оселедець під шубою 1 кг – 250 грн;
- Мариновані опеньки 1 л – 465 грн;
- Холодець із домашньої курки 1 л – 220 грн.
Загальна вартість боксу – 2097 грн
Ресторан Барсук
Тут обіцяють приготувати "найсмачніший Новий рік", який коли-небудь був у вас в житті. Асортимент продуктів найширший.
- Олів'є, як у дитинстві, з куркою, ковбасою і домашнім майонезом 1 кг – 249 грн;
- олів'є з лососем і домашнім майонезом 1 кг – 399 грн;
- оселедець під шубою 1 кг – 199 грн;
- холодець із домашнього півня з хріном 1 кг – 199 грн;
- паштет із курячої печінки з карамелізованою цибулею 500 г – 199 грн;
- лосось Главракс 500 г – 598 грн;
- голубці зі сметаною 500 г – 215 грн;
- домашні малосоли (огірки, помідори, цибуля) 200/200 / 50г – 115 грн.
Загальна вартість боксу – 2173 грн
Klukva & Brukva
На сайті ресторану закликають поквапитися, оскільки що їх бокси розбирають дуже швидко. Судячи з кількості продуктів, частувань мінімум людина на 15.
- Олів'є з індичкою домашнього копчення 0,5 кг – 280 грн;
- Вінегрет із тюлькою 0,5 кг – 240 грн;
- Шуба з тюлькою 0,5 кг – 240 грн;
- Паштет із курячої печінки, з мармеладом із мадери 0,5 кг – 320 грн;
- Паштет із сома, з мармеладом з ромашки 0,5 кг – 340 грн;
- Форшмак із дунайського оселедця 0,5 кг – 280 грн;
- Київське холодне з півня з соусом з хрону 0,5 кг – 280 грн;
- Ростбіф із печі 1кг – 800 грн;
- Качка з яблуками 2 кг – 900 грн;
- Голубці з червоної капусти з качкою 0,5 кг – 350 грн;
- Копчені мідії 0,5 кг – 400 грн;
- Пиріжки з потрохами і ягідним соусом, з судаком, щукою і щавлевим соусом, з печінкою курчати, з мармеладом з мадери з яйцем і зеленню 1 шт. – 20 грн;
- Київський торт (порційно) – 150 грн;
- Чізкейк із козячого сиру з солоною карамеллю 0,5 кг – 260 грн;
- Наполеон 0,5 кг – 300 грн;
- Крафтові настоянки (малина-чилі, журавлина-мед) 0,5 л – 350 грн.
Загальна вартість боксу (пиріжки не враховували) – 5490 грн
Ресторан "Дача"
Тут не вважають вартість кожної одиниці, а пропонують набір з вагою страви.
- Холодець з півня – 700 г;
- куряча шийка – 500 г;
- паштет із качиної печінки – 550 г;
- щука фарширована – 880 г;
- оселедець під шубою з червоною ікрою – 470 г;
- олів'є з м'ясом краба – 450 г;
- олів'є з м'ясом перепела – 450 г;
- веллінгтон (вирізка бичка з білими грибами в листковому тісті) – 1 кг;
- асорті цукерок курага і чорнослив в шоколаді – 500 г;
- "Монастирська ізба" – 1 кг;
- хреновуха, вишнівка – по 0,5 л.
Вартість новорічного боксу від ресторану "Дача" – 4600 грн.
МЯСОСТОРІЯ
Набір розрахований на 6-8 людина. Вага боксу – 3600 р склад боксу цього ресторану, який спеціалізується на м'ясі і стравах з нього, входить:
- салат Олів'є з домашнім курчам;
- буженина зі свинини запечена;
- биток свинячий запечений;
- холодець із домашньої курки, яловичини і свинини;
- домашня ковбаса запечена;
- грудинка копчена на фруктових гілках;
- ростбіф із яловичини;
- смажене домашнє курча.
Загальна вартість – 1390 грн.
Монтеки Капулеті
Як у справжньому італійському ресторані без традиційної страви не обійшлося. Але і знайшлося місце класиці в тому числі. Набо розрахований на 4 людини.
- Антипасти м'ясні;
- Паштет із курячої печінки з цибулевим конфі;
- Ніжний мус із подкопченої скумбрії;
- Аранчіні з моцарелою;
- Салат "Мімоза" з тунцем;
- Олів'є з Мортадело;
- Запечена баранина в имбирно-томатному соусі;
- Лазанья Болоньєзе;
- Закрита піца Кальцоне з курячим філе;
- Картопляний гратен із вершками і шпинатом;
- Торт родом із дитинства;
- Імбирні пряники: 3 шт.
Загальна вартість – 2021 грн.
У боксі цього ресторану вже присутній пляшка шампанського. Вага набору – трохи більше 5 кілограм.
- Запечена качка з апельсинами і яблуками – 2-2,5 кг;
- Справжній олів'є – 0,5 кг;
- Оселедець під шубою – 0,5 кг;
- Паштет із курячої печінки – 0,3 кг;
- Картопля з брокколі, шпинатом і томатами – 0,5 кг;
- Наполеон – 0,5 кг;
- Мандарини – 0,5 кг;
- Пляшка Gastrofamily (брют).
Загальна вартість боксу – 1499 грн
Тут знайдете рецепти салатів без майонезу від кулінара Євгена Клопотенка.