Новий рік 2021 – рік Металевого Бика. І для того, щоб відсвяткувати його правильно, в усякому разі в кулінарному плані, Бик на столі має бути. У вигляді салату, звісно. Важливо пам'ятати, що символ Нового року не потерпить яловичини у жодному разі. Наш варіант салату Металевому Бику точно сподобається.
Салат "Бичок"
- 2 шт. – картопля відварена
- 100 г – морква по-корейськи
- 3 шт. – яйця відварені
- 100 г – сир
- 150-200 г – відварене куряче філе
- майонез
- зелень
Для прикраси
- 2-3 шт. – морква відварна
- 2 шт. – варені яйця
- перець чорний горошком
- гвоздика (спеція)
Як приготувати
- Картоплю натираємо на крупній тертці, викладаємо першим шаром на тарілку сервіровки. Потім змащуємо майонезною сіточкою.
- Наступний шар викладаємо моркву по-корейськи, змащуємо майонезом.
- Курку дрібно нарізаємо. Викладаємо третій шар, змащуємо майонезом.
- Яйця і сир натираємо на дрібній тертці – це завершальний шар.
Прикрашаємо салат "Бичок"
- З моркви вирізаємо роги і вуха
- Четвертинка вареного яйця – "голова" Бика
- Половина яйця – "мордочка"
- Гвоздика – "очі"
- Перець – "ніс"
Тут знайдете 5 рецептів салатів на Новий рік і 7 новорічних холодних закусок.