Головна Сьогодні

Як зварити пісний розсольник із перловкою

Урізноманітніть меню на Великий піст

Великий піст 2021 року почався 15 березня і закінчиться 1 травня. Для тих, хто триматиме піст, важливо, щоб меню було різноманітним. Спробуйте приготувати розсольник із перловкою. За бажанням у суп можна додати смажені печериці. І ви переконаєтеся, що без м'яса розсольник не менш смачний.

Якщо вам треба підібрати оригінальний подарунок і ви поки що не визначилися, скористайтеся варіантами з нашого календаря березневих свят.

Пісний розсольник із перловкою

Розсольник з перловкою пісний
Розсольник з перловкою пісний
Фото: Depositphotos

Складові:

  • 0,5 склянки перловки;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 1-2 картоплини;
  • 2 солоні огірки;
  • 1 зубчик часнику;
  • зелень;
  • сіль;
  • лавровий листок;
  • перець горошком;
  • хмелі-сунелі;
  • 2 л води.

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте в каструлі воду для супу.
  2. Окремо відваріть перловку впродовж 30 хвилин.
  3. Підготуйте всі овочі: цибулю дрібно наріжте, картоплю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці або наріжте соломкою, огірки наріжте соломкою.
  4. Обсмажте цибулю на оливковій олії до напівпрозорості, додайте моркву, а за п'ять хвилин – огірки. Обсмажуйте все три хвилини.
  5. Додайте відварену перловку, картоплю та всі спеції. Варіть 20 хвилин.
  6. Коли перловка і картопля будуть готові, додайте зажарку і варіть ще п'ять хвилин. Наприкінці додайте подрібнений часник і рубану зелень.
  7. Дайте супу трохи настоятися і подавайте.

Тут читайте меню по днях тижня на весь Великий піст.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти