Головна Сьогодні

Як приготувати плов з гречки з грибами: покроковий рецепт

Смачна страва до Великого посту

Великий піст розпочався і триватиме він до 1 травня. Ті, хто дотримується посту, готуватимуть відповідну їжу. Пропонуємо рецепт смачного плову з гречки і грибів. Готується він на плиті й доволі швидко.

Рецепт плову з гречки на плиті

Фото: instagram.com/vareniki_and_pelmeni/
Фото: instagram.com/vareniki_and_pelmeni/

Інгредієнти

  • 1 склянка гречаної крупи
  • 60 г моркви
  • 100 г грибів
  • 8 шт. кураги
  • 60 г стебел селери
  • 20 г волоських горіхів
  • 0.5 шт. ріпчастої цибулі
  • 60 мл олії
  • 0.5 ч. л. приправи для плову
  • 1 ч. л. меленої паприки
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування

  1. Для початку наріжте гриби, цибулю, моркву і селеру.
  2. Обсмажте овочі на олії до м'якості.
  3. Додайте волоські горіхи і курагу.
  4. Потім всипте спеції і підготовлену гречку. Розрівняйте і залийте водою. Рідини має бути на два пальці вище поверхні крупи .
  5. Посолити, закрити кришкою і готувати на слабкому вогні 40-45 хвилин.

Тут знайдете меню по днях тижня до Великого посту.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти