Догляд за волоссям

Пальто на осінь

Відпочинок в Турції

Міс Україна

Тести

Ціна - космос!

3 рецепти найповітрянішої яєчні на сніданок

Це яйця Орсіні й колись у Франції цю страву називали не інакше як аристократичною
Яйця Орсіні - рецепт повітряної яєчні
Фото: instagram.com/oxi_zhu/
Яйця Орсіні - рецепт повітряної яєчні Фото: instagram.com/oxi_zhu/

Сніданок має бути красивим, не тільки смачним, швидким і поживним. І, ймовірно, ідеальні під ці критерії яйця Орсіні. Чому Орсіні? Кажуть, що одного разу цей месьє італійського походження зайшов у гості до французького художника Клода Моне і поділився рецептом пишної яєчні. Клод Моне, який був відомий як справжній цінитель їжі, розтрубив про цю страву на всю округу – і нвдовзі її почали готувати всі. Нижче знайдете 3 рецепти яєць Орсіні, додаткові інгредієнти беріть на свій смак.

Якщо ви шукаєте модні подарунки рідним і близьким – знайдете ідеї в календарі травневих свят.

Реклама

Яйця Орсіні – класичний рецепт

Фото: Яйця Орсіні

Інгредієнти

  • 3 шт. – яйця
  • 1/4 ч. л. – солі
  • 50 г – вершкового масла

Спосіб приготування

  1. Акуратно відокремити білки від жовтків, додати в білки дрібку солі і збити в міцну піну.
  2. На деко покласти пергаментний папір і змастити його вершковим маслом.
  3. Викласти збитий білок і зробити в кожному невелике заглиблення.
  4. Помістити на гірки жовток і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Реклама

Читайте також:

Яйця Орсіні з помідорами і сиром

Фото: instagram.com/cookncook84/

Інгредієнти

  • 2 шт. – яйця
  • 1 шт. – помідор
  • 2 скибочки хліба, шинки і сиру
  • Сіль, перець, спеції – за смаком
Реклама

Спосіб приготування

  1. Розігріти духовку до 180 градусів. Відокремити білки від жовтків.
  2. Білок трохи посолити і збити до щільної піни.
  3. Викласти на деко, застелена пергаментом, хліб, тонкі скибочкм помідора, шинки і сиру.
  4. Викласти збитий білок у формі кулі й зробити поглиблення для жовтка.
  5. Поставити в духовку на 3 хвилини, без жовтків. Викласти жовтки в поглиблення, посолити і відправити на 3-4 хвилини в духовку.
  6. Подавати виклавши "хмарку" на тост із шинкою, помідором і сиром, посипавши зеленню.

Читайте також:

Яйця Орсіні з беконом і сиром

Фото: instagram.com/19katja86/

Інгредієнти

  • по 2 шт. – хлібні тости, яйця
  • бекон і сир – на смак
  • 10 г – вершкового масла
  • спеції, зелень – за смаком

Спосіб приготування

  1. Намазати білий хліб вершковим маслом. Зверху покласти сир і бекон.
  2. Духовку розігріти до 180 градусів.
  3. Відокремити білки від жовтків. Білки посолити, поперчити і збити в стійку піну.
  4. Викласти білкову масу на хліб і зробити ложкою поглиблення. Поставити в духовку на 3 хвилини.
  5. Дістати деко. Викласти в поглиблення жовтки і по маленькому шматочку вершкового масла.
  6. Помістити в духовку на найнижчий рівень приблизно на 7-10 хвилин.
  7. Прикрасити яйця свіжою зеленню.

Тут знайдете рецепти лінивих вареників і какао для найароматнішого сніданку.

Читайте також:

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News

Рекомендації

Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Гороскоп
Твій гороскоп на сьогодні
Читати гороскоп
ТОР-5 фавориток редакції за звання
Miss Ukraine-2021
@saraednswel
@saraednswel
@liza__miroshka
@liza__miroshka
@____rudi_____
@____rudi_____
@martareznichenko
@martareznichenko
@kris_trump
@kris_trump
1/2
MUST HAVE
Beauty-покупки вересня
Придбати
Just do it
Корисна порада на сьогодні
Захищати очі від випромінюваного гаджетами синього світла
Як це краще зробити?
Лайфхак дня
Як приготувати домашній тірамісу
Хакнути
Ніколь Кідман для американського Harper's Bazaar
Естетика дому
Інтер'єрна лінійка від Louis Vuitton
1/2
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
20 - 26 вересня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Ніч в готелі на Мальдівах за мільйон гривень
За що такі гроші?
Особистий досвід
Як ми потрапили у місце, де знімали сцени з "Гаррі Поттера"
Дізнатися

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти