Головна Сьогодні

В азіатському стилі: рецепт легкого салату з манго і авокадо

Ця страва приємно здивує вас своїм свіжим смаком

Авокадо і манго давно перестали бути екзотикою: ці фрукти можна знайти практично в будь-якому супермаркеті. Ми пропонуємо об'єднати їх у легкому азіатському салаті: з арахісом, рисовими чипсами, проростками та чорним кунжутом.

Салат із манго і авокадо

Салат із манго і авокадо
Салат із манго і авокадо
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 135 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 2 авокадо
  • 1 манго
  • 2 ст. л. кунжутної олії
  • 2 ст. л. в'єтнамського рибного соусу
  • Сік 1 лайма
  • 1 жменя зелених проростків
  • 1 ст. л. чорного кунжуту
  • 1 жменя арахісу
  • 1 жменя рисових чипсів

Спосіб приготування:

  1. Манго, авокадо і зелень помити.
  2. Розрізати манго навпіл і видалити кісточку. Надрізати м'якоть "решіткою" до шкірки і відокремити від неї (в результаті повинні вийти кубики).
  3. У мисочці змішати кунжутну олію, рибний соус і сік лайма.
  4. Авокадо почистити, видалити кісточку і нарізати тонкими скибочками.

Як подавати салат

Розкласти манго і авокадо по тарілках, скропити соусом, прикрасити кунжутом, чипсами, горішками і проростками.

Дивіться відео про користь авокадо для здоров'я:

Нагадаємо, раніше ми ділилися лайфхаком, як почистити манго, а також розповідали, як приготувати салат з куркою, авокадо і апельсином.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти