Головна Сьогодні

Рецепт ароматних гарбузових оладок від Марти Стюарт

Для приготування оладок вибирайте мускатний гарбуз

Пишні гарбузові оладки – ідеальний осінній сніданок. Вони виходять дуже ароматними завдяки великій кількості спецій: кориці, імбиру, гвоздики і мускатного горіха.

Рецепт від Марти Стюарт, відомої американської телеведучої і автора кулінарних книжок.

Гарбузові оладки з прянощами

Гарбузові оладки
Гарбузові оладки
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 171 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 1/4 чашки борошна
  • 2 ст. л. цукру
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 1/2 ч. л. кориці
  • 1/2 ч. л. меленого імбиру
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1/4 ч. л. мускатного горіха
  • Щіпка меленої гвоздики
  • 1 яйце
  • 6 ст. л. гарбузового пюре
  • 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
  • 1 чашка молока

Спосіб приготування:

  1. Змішайте борошно з цукром, розпушувачем, сіллю і прянощами.
  2. Окремо збовтайте яйце, додайте молоко, масло, гарбузове пюре, перемішайте.
  3. З'єднайте сухі інгредієнти з рідкими, перемішайте.
  4. Смажте оладки на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії.
  5. Подавайте з кленовим сиропом або медом.

На замітку

Ємність чашки в рецепті – 250 мл.

Дивіться відео, чому гарбуз варто включити в свій раціон:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачні сніданки з гарбуза, а також ділилися рецептом холодного гарбузового лате.

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти