Соковиті котлети з курячого філе і кабачків можна подавати до столу разом з відвареним рисом або салатом зі свіжих овочів. Ця смачна і дієтична страва стане одним з ваших улюблених літніх рецептів. А восени кабачки можна буде замінити гарбузом.
Котлети з курки і кабачків
Час приготування:
- 40 хвилин
Складові:
- 600 г курячого філе
- 300 г кабачків
- сіль, мелений чорний перець
- щіпка меленого червоного перцю
- 1-2 зубчики часнику
- кілька гілочок петрушки
- рослинна олія – для обсмажування.
Спосіб приготування:
- Куряче філе і кабачки крупно поріжте. По черзі пропустіть через м'ясорубку з дрібною решіткою.
- Додайте пропущений через прес часник і рубану зелень. Посоліть і поперчіть, ретельно вимішайте впродовж декількох хвилин. Це збільшить еластичність фаршу і котлети не розваляться під час смаження.
- Сформуйте вологими руками котлети і обсмажте їх на олії під кришкою з двох боків.
- Подавайте готові котлети гарячими або холодними.
Корисна порада
Якщо у кабачків жорстка шкірка, обов'язково її видаліть.
Дивіться відео, як зробити котлету по-київськи на мангалі:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом рибних котлет з картопляним гарніром. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle писали, як зробити котлети з цвітної капусти.