Головна Сьогодні

Як приготувати корюшку у виноградному листі: покроковий рецепт від Григорія Германа

Незвичайний рецепт запеченої риби на грилі

Запечена корюшка у виноградному листі – відмінна страва для літньої вечері на дачі. Адже рибу можна готувати на мангалі у будь-яку погоду. Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Корюшка у виноградному листі

Риба у виноградному листі на мангалі
Риба у виноградному листі на мангалі
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 10 шт. свіжої корюшки
  • 20 шт. виноградного листя
  • 1 лимон
  • 3 зубчики часнику
  • 150 мл олії
  • Спеції
  • Зелень

Спосіб приготування:

  1. Подрібніть ножем зерна коріандру і кмину. Додайте в миску з корюшкою, посоліть і поперчіть, влийте олію і перемішайте.
  2. Підготуйте виноградне листя і загорніть у нього неочищену рибу.
  3. Покладіть у форму-решітку і поставте на мангал.
  4. Поки риба запікається, зробіть соус. Натріть лимонну цедру, петрушку і часник дрібно порубайте. Влийте олію і лимонний сік.

Як подавати страву

Подавайте корюшку гарячою разом із зеленим соусом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як запекти рибу з помідорами і сиром в духовці, а також ділилися рецептом тріски на овочевій подушці.

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти для пікніків

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти