Смачний шашлик можна приготувати не тільки зі свинячого ошийка. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", пропонує зробити шашлички з печінки з овочами і салом. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.
Шашлик з печінки з овочами
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 400 г курячої печінки
- 150 мл коньяку
- 200 мл соєвого соусу
- 150 г сала
- 1 цибулина
- 2 болгарських перці
- Помідори чері
- 150 мл рослинної олії
- Спеції
Спосіб приготування:
- Приготуйте маринад. Змішайте соєвий соус, коньяк і олію. Додайте спеції: чорний перець, мускатний горіх і пряну суху зелень.
- Додайте підготовлену і нарізану курячу печінку. Маринуйте 15 хвилин.
- Наріжте сало пластинками, болгарський перець – кубиками, цибулю – часточками.
- Чергуючи, насадіть на шампури печінку, сало і овочі.
- Смажте на грилі з усіх боків до готовності. Не пересушіть.
- Подавайте шашлик з печінки разом з білим хлібом.
Корисна порада
За бажанням додайте в маринад ложечку сметани.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шашлички зі свинини в соєвому соусі. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами шашлику на сковороді.