Андрій Дебрін – актор театру і кіно, ведучий шоу "Реальна містика" на телеканалі "Україна". В ефірі програми "Ранок з Україною" він поділився рецептом розсипчастого плову по-татарськи з телятиною і овочами. Покроковий процес приготування з відео дивіться нижче.
Плов з телятиною і овочами
Складові:
- 1 кг телятини
- 600 г довгого рису
- 200 мл олії
- 6 цибулин
- 3 моркви
- 3 головки часнику
- 1 великий помідор
- 5 помідорів чері
- 4 лаврові листки
Щіпка:
- Сіль
- Мелений чорний перець
- Зелень
- Перець чорний горошком
- Перець запашний горошком
Спосіб приготування:
- Промийте рис, розігрійте в великому казані олію.
- Наріжте кубиками м'ясо і киньте в казан.
- Коли телятина обсмажиться, додайте цибулю і моркву (їх потрібно буде очистити і нашаткувати).
- Додайте неочищені зубчики часнику. На одну головку часнику насадіть помідор.
- Додайте рис і влийте воду, всипте спеції. Доведіть до готовності.
Як подавати плов
Посипте плов зеленню і прикрасьте помідорами чері.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом плова зі свининою в мультиварці. Сьогодні.Lifestyle також писали, як виправити пересолений плов.