Якщо вам набрид традиційний шашлик з ошийка, приготуйте на вугіллі яловичу печінку в беконі. Печінка вийде ніжною та м'якою, а бекон – хрустким.
Шашлик з печінки з беконом
Складові:

- 1 кг яловичої печінки
- 450 г несолоного бекону
- 1 чайна ложка хмелі-сунелі
- 1 чайна ложка крупної солі
- 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Яловичу печінку помити, зачистити від прожилок і плівок.
- Нарізати печінку шматочками розміром із сірникову коробку. Посипати чорним меленим перцем, приправою хмелі-сунелі і крупною сіллю.
- Тонко нарізати бекон. Викласти його на обробну дошку, розплющити пальцями, посолити і поперчити.
- На край бекону покласти шматочок печінки і згорнути в рулет. Важливо, щоб бекон добре покривав печінку з усіх боків. Повторити з рештою інгредієнтами.
- Нанизати печінку в беконі на шампури. Обсмажити над розігрітими вугіллям до готовності, час від часу перевертаючи шашлик.
- Подавати разом із зеленню, свіжими овочами та соусом (томатним або гірчичним).
Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" писав, як приготувати курячий шашлик з огірковим соусом. Ми також повідомляли, у скільки обійдеться пікнік із шашликом на природі. Крім цього, ми ділилися рецептами маринадів для шашлику.
Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" з куркою гриль: