Суфле з печінки – це просто, швидко і смачно. Така закуска легко готується з доступних інгредієнтів, але виходить надзвичайно смачною.
Печінкове суфле з солоними огірками і овочами можна подавати як теплим, так і холодним. Це відмінний рецепт для святкової вечері.
Суфле з курячої печінки з солоними огірками


Час приготування:
- 1.5 години
Калорійність:
- 119 ккал на 100 г
Складові:
- 100 г вершків
- 2 шт. моркви
- 2 ст.л. борошна
- 2 солоні огірки
- 2 яйця
- суміш перців
- 1 цибулина
- 800 г курячої печінки
- сіль
Спосіб приготування:
- Добре помити печінку, потім подрібнити за допомогою блендера або м'ясорубки.
- Перемелену печінку вилити у велику миску.
- Цибулину почистити і дуже дрібно пошаткувати.
- Солоні огірки, краще домашні, нарізати маленькими кубиками.
- Очищену моркву натерти на дрібній або середній тертці.
- Додати овочі до печінки, перемішати.
- Борошно просіяти через сито над мискою. Посолити і поперчити.
- Яйця і вершки збити.
- Вилити збиту суміш у миску.
- Форму для запікання або глибоку сковороду змастити вершковим маслом і вилити туди майбутнє суфле.
- У духовку, розігріту до 200 °С, відправити форму і випікати впродовж години, за необхідності знімаючи піну.
Як подавати суфле
Готове суфле з курячої печінки нарізати порційними шматочками і подати до столу. Можна прикрасити закуску зернами гранату.
Дивіться відео, як зробити паштет з печінки вдома:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печінковий торт з курячої печінки. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом пиріжків з печінкою і горошком.