Головна Сьогодні

Як приготувати яйце пашот з лососем — рецепт від Джеймі Олівера

При мінімумі інгредієнтів і часу отримаємо чудову страву

Уявімо буйство фарб на своїй тарілці. Ви бачите ніжне яйце пашот, під яким ховаються шматочки трохи солоноватого лосося. І ця "компанія" мирно-тихо відпочиває на подушці з хрусткого тосту і шпинату. Але і це ще не все – відкусивши трохи, ви відчуєте легкий смак вершкового сиру – це те, що має трохи "охолодити" солоність риби.

І тепер справа за вами – треба підготуватися, витратити якихось 15 хв і насолодитися! Джеймі Олівер підкаже, як усе зробити правильно.

Яйце пашот з лососем

Фото: Іnstagram / jamieoliver
  • Час приготування
  • 15 хвилин
  • Калорійність
  • 272 ккал на 100 гр

Інгредієнти:

10 гр копченого лосося

1 велике яйце

80 гр шпинату

50 гр скибочка цільнозернового хліба

1 ч.л вершкового сиру

1 лимон

1 зуб. часнику

Оливкова олія

Спеції за смаком

Спосіб приготування:

  • На деко викласти пергаментний папір, зверху – харчову плівку. Натерти плівку оливковою олією з нарізаним часником

  • Нарізати і викласти лосось, зверху обережно розбити яйце
  • Зав'язати яйце та рибу у вузлик, випустивши повітря
  • Відварити яйце в окропі упродовж 7 хв
  • Готуємо тост зі шпинатом
  • Промити і просушити шпинат
  • Підсмажити хліб і змастити вершковим сиром. Зверху покласти подрібнений шпинат
  • Розрізати вузлик з яйцем і рибою і покласти на хліб
  • Прикрасити лимоном

А тут Джеймі Олівер розповів про салат з трьох видів помідорів, сицилійське рагу з баклажанів і клафуті з вишнею.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти