Угорське лечо – не тільки закрутка на зиму. Цю страву з перцю готують на сковороді разом з яйцями, помідорами і зеленню.
Дивіться відео, як приготувати найсмачніший омлет:
Виходить смачне вегетаріанське рагу, яке можна подати на обід або вечерю. Воно чимось нагадує ізраїльську шакшуку.
Лечо з яйцем по-угорськи
Час приготування:
- 30 хвилин
калорійність:
- 50 ккал на 100 г
Складові:
- 4 яйця
- 1 цибуля ріпчаста
- 2 солодких червоних перчини
- 2 перчини "Білозерка"
- 3 помідори
- Оливкова олія – за смаком
- Зелень – за смаком
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями.
- Розігріваємо сковороду з оливковою олією і викладаємо на неї цибулю.
- Після додаємо перець з помідорами і тушкуємо близько 10 хвилин. Потім заливаємо яйцями і тримаємо на вогні до готовності.
- Зверху можна додати зелень і сіль за смаком.
Які бувають рецепти лечо
- Як і будь-яку популярну страву, лечо всі готують по-різному. Обов'язковою є наявність трьох ключових інгредієнтів: солодкого перцю, помідорів і цибулі.
- У східних районах Німеччини лечо подають як гарнір до смаженого на грилі м'яса, ковбасок або сосисок.
- Іноді до складу лечо додаються різні м'ясні продукти: домашню копчену свинячу ковбасу або копчене м'ясо.
- Класичне угорське лечо в кінці заливають розмішаними яйцями і їдять з великою кількістю білого хліба.
- У країнах Південної Європи лечо часто заготовляють на зиму. Для цього нарізані овочі тушкують, потім заправляють спеціями і оцтом, а потім закривають у банки.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом найсмачнішого лечо на зиму.