
Якщо не хочеться просто яєчні й навіть найповітряніших яєць Орсіні, можна приготувати яйця в іншому виконанні – перетворити їх на основу для рулету. Якщо хочеться начинку овочеву, візьміть болгарський перець і моркву, якщо є бажання з'їсти солодкий рулет, то начинка може бути ягідною. Цей рецепт для тих, хто любить вдале поєднання – яйця і гриби.
Як приготувати яєчний рулет з грибами
Інгредієнти

- 5 штук. – курячих яєць
- 200 г – печериці
- Сушений часник, перець, сіль і зелень – за смаком
Спосіб приготування
- Дрібно нарізати гриби і обсмажити на невеликій кількості олії, додати сіль і спеції за смаком. Перекласти в окрему миску.
- У глибоку миску вбити яйця, додати сіль, спеції і дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішати.
- У розігріту сковороду, попередньо змащену олією, влити третю частину яєчної суміші (щоб поверхня сковороди була повністю покрита).
- Через 1-2 хвилини по центру викласти гриби і коли яєчна суміш легко відходитиме від сковороди, за допомогою лопатки скрутити рулет (прямо в сковороді).
- Відсунути рулет на край сковороди і по центру влити третю частину яєчної суміші. Потім повторно скрутити рулет. І так, доки яєчна суміш не закінчиться.
- Подавати зі сметаною.
Які млинці смажать дітям вранці в Нідерландах, як люблять їсти оселедець і що нідерландці думають про українську їжу – про це розповів дипломат Людовик Смоор. Невимушене спілкування про цікаве відбулося в нашому новому кулінарному шоу "З'ЇЖ ЦЕ".
Тут знайдете 3 рецепти гарячих бутербродів на сніданок.