
Ще один варіант млинців для швидкого і ситного сніданку. Ще й такий, який цілком сподобається дітям. У рецептурі млинців є напівтвердий сир, а це означає, що вони вийдуть трохи товстішими за звичайні. Подавати їх можна зі сметаною і грецьким йогуртом.
Сирні млинці – рецепт
Інгредієнти

- напівтвердий сир – 300 г
- яйця – 5 шт.
- сіль – на кінчику ножа
- молоко – 750 мл
- борошно – 400 г
- олія для смаження
- сметана, йогурт – для подачі
Спосіб приготування
- Сир натерти на середній терці. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки прибрати до використання в холодильник.
- Жовтки помістити у велику миску і додати сіль. Влити половину молока і збити міксером. Потім поступово додати решту молока, постійно перемішуючи.
- Борошно просіяти в окрему миску. Додати в яєчну суміш і ретельно перемішати. Додати тертий сир. Знову ретельно перемішати.
- Охолоджені білки збити міксером до гострих піків. Додати в тісто і перемішати. Млинці треба починати пекти одразу ж.
- Смажити до рум'яної скоринки. Подавати зі сметаною або йогуртом.
Дізнатися все про кулінарні уподобання нідерландців, про їхні особливі млинці і про те, як у цій країні їдять оселедець, – можна з нашого нового кулінарного шоу "З'ЇЖ ЦЕ". Про все це розповів Людовик Смоор, співробітник посольства Нідерландів в Україні.
Тут знайдете рецепт оригінальних італійських млинців.
Читайте також:
- Омлет-суфле на сніданок: 3 рецепти страви, яка сподобається всій сім'ї
- 3 рецепти оладок до сніданку і 7 правил, щоби приготувати їх ідеально
- Сирний сніданок – швидкі рецепти запіканки, суфле і сирників
- Гарячі бутерброди до сніданку – 3 швидких і ситних рецепти
- Японський сніданок – приготуємо найпопулярніші в цій країні млинці окономіякі