I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Омлет-суфле на сніданок: 3 рецепти страви, яка сподобається всій сім'ї

Як допоміжні інгредієнти можна взяти сир, гриби, шинку і зелень
Омлет-суфле з сиром
Омлет-суфле з сиром

Ще одне красиве й ніжне виконання яєць на сніданок. Особлива текстура суфле досягається шляхом запікання його в духовці. Але воно ніжніше, ніж, скажімо, різноманітні яєчні запіканки. Нижче знайдете три рецепти омлету-суфле із сиром, шинкою, грибами і зеленню. Мабуть, це один з найсмачніших способів починати новий день.

Омлет-суфле з пармезаном (або з іншим сиром)

Реклама
Фото: instagram.com/mybreakfast_ideas/

Інгредієнти

  • яйця – 4 шт.;
  • сметана – 100 г;
  • пармезан тертий – 50 г;
  • вершкове масло – 20 г;
  • сіль – щіпка;
  • чорний перець – за смаком;
  • мускатний горіх – на кінчику ножа.

Спосіб приготування ⠀

  1. Яйця збити міксером разом зі сметаною, тертим пармезаном, розм'якшеним вершковим маслом і приправами.
  2. Залити суміш у змащену маслом форму і запекти в розігрітій до 200 градусів духовці до повної готовності (близько 25-35 хвилин).

Читайте також:

Реклама

Омлет-суфле із шинкою і сиром

Фото: instagram.com/recipes_dnya/

Інгредієнти (4 порції)

  • яйце куряче – 6 шт.;
  • цибуля-порей – 1 шт.;
  • шинка – 100 г;
  • вершкове масло – 20 г;
  • сметана – 200 мл;
  • вершки 25% – 100 мл;
  • мускатний горіх – за смаком;
  • сир – 50 г;
  • сіль, перець, петрушка – за смаком.

Спосіб приготування

Реклама
  1. Яйця збити зі сметаною, вершками, нарубленою петрушкою, мускатним горіхом, сіллю і перцем. Змішати з тертим сиром.
  2. Шинку нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі до злегка золотистого кольору, після чого додати нарізаний порей (тільки білу частину стебла) і смажити, доки порей не стане м'яким.
  3. Залити вміст сковороди яєчною сумішшю і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів на 20 хвилин.
  4. Прикрасити зеленню.

Читайте також:

Омлет-суфле із зеленню і грибами

Фото: instagram.com/mikrozelen.uz/

Інгредієнти

  • яйця – 4 шт.;
  • вершки 20% – 60 мл;
  • сулугуні – 40 г;
  • вершкове масло – 30 г;
  • гриби – 50 г;
  • мелений мускатний горіх;
  • зелень – 100 г;
  • сіль.

Спосіб приготування

  1. Гриби обсмажити на сковороді зі спеціями.
  2. Відокремити білки від жовтків, посолити. Збити міксером у стійку піну. Додати в жовтки мускатний горіх, вершки, збити.
  3. З'єднати із сулугуні, натертим на крупній тертці. Перемішати.
  4. Вмішати лопаткою в кілька прийомів білки в миску із жовтками. Перемішувати акуратно, намагаючись не порушувати структуру збитого білка.
  5. Додати зелень і гриби до омлетної маси, перемішати.
  6. Змастити вершковим маслом формочки, заповнити до середини омлетною масою. Додати в кожну формочку з омлетом по невеликому шматочку вершкового масла.
  7. Помістити формочки в духовку, розігріту до 200 градусів, запікати 10-12 хвилин.

До сніданку також можна приготувати оригінальну начинку для лаваша з курки, сиру і овочів.

Тут дізнаєтеся, як посмажити ідеальні оладки і знайдете три рецепти.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти