Шашлик з картоплі із салом – чом би й ні? Чому не подати його разом із шашликом зі свинини. Найсмачніше, коли перед приготуванням трохи потримати картоплю в спеціях з олією.
Картопля із салом на шампурах

Інгредієнти
- молода картопля
- солоне сало
- зелень
- мелений перець
Рецепт приготування:
- Молоду картоплю середнього розміру ретельно помийте і наріжте кружальцями завтовшки 1 см.
- Солоне сало наріжте на квадратики – вони мають бути тонше, ніж картопляні кружечки, і менше, ніж діаметр картоплі.
- Чергуючи, наніжьте картоплю разом з салом на шампури; щільно загорніть у фольгу і закріпіть кінці. Це допоможе картоплі краще пропектися.
- Готуйте над розігрітими вугіллям 20-25 хвилин, час від часу перевертаючи.
- Потім зніміть фольгу і дайте картоплі підрум'янитися з усіх боків.
- Подавайте запечену картоплю, посипавши її свіжомеленим перцем і рубаною зеленню.
Тут дізнаєтеся, як посмажити насправді смачну картоплю.