Головна Сьогодні

Пісний салат на Новий рік: "шуба" з морською капустою

Пісна версія знаменитого святкового салату

Оселедець під шубою – один з найпопулярніших новорічних салатів. При цьому свято завжди потрапляє на Різдвяний піст. Але це зовсім не означає, що потрібно відмовлятися від улюбленої страви.

Дивіться відео, як приготувати "шубу" у вигляді суші:

Існує вегетаріанська версія цього салату – "море під шубою", в якій рибу замінює морська капуста, а майонез використовується пісний.

Пісна "шуба"

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

  • 61 ккал

Інгредієнти:

  • Морська капуста – 1 банка
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Лук – 0,5 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Пісний майонез – до смаку

Спосіб приготування:

  1. Картопля, буряк і моркву відварити і охолодити.
  2. Очистити овочі. Цибулю подрібнити, картопля, буряк і моркву натерти.
  3. Укласти шар з тертої картоплі, але не утрамбовувати його.
  4. Зверху помістити трохи цибулі і зробити сіточку з соусу.
  5. З морської капусти злити рідину і викласти наступним шаром.
  6. Потім зробити шар з моркви і повторити сіточку з майонезу.
  7. Останній шар – тертий буряк і знову майонез. Поставити в холодильник на деякий час, щоб салат просочився.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат "Соняшник" на Новий рік . "Сьогодні" також ділилися рецептами салату "Грибна поляна" .

Всі подробиці в спецтемі Новорічне меню: ідеї та рецепти страв

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти