Головна Сьогодні

Як зробити пісний салат олів'є на Новий рік

Рецепт олів'є без ковбаси, яєць і класичного майонезу

Новий рік завжди потрапляє на Різдвяний піст. Але це зовсім не означає, що потрібно відмовлятися від улюбленого олів'є .

Дивіться відео, в чому секрет салату олів'є:

Цей святковий салат можна приготувати без м'яса, ковбаси та яєць, а заправити домашнім пісним майонезом .

Пісний олів'є з яблуком, коренем селери і волоськими горіхами

Час приготування:

  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 188 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 варена морква
  • 1/2 банки консервованого горошку
  • 100 г корнішонів
  • 1 зелене яблуко
  • 100 г кореня селери
  • 1 маленький цибулю
  • 10 шт. волоських горіхів
  • 4 ст.л. пісного майонезу
  • Петрушка – кілька гілочок
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Очистіть яблуко, морква і селеру від шкірки.
  2. Наріжте кубиками моркву, цибулю, корнішони, яблуко і корінь селери.
  3. Крупно нарубати волоські горіхи (залиште трохи для прикраси).
  4. З'єднайте всі нарізані інгредієнти, горошок, горіхи і майонез. Посоліть і перемішайте.

Як подавати салат

Прикрасьте готовий салат гілочками свіжої петрушки і горіхами, що залишилися.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом вінегрету з квасолею і медово-гірчичною заправкою . "Сьогодні" також писали, як приготувати пісні рибні котлети .

Всі подробиці в спецтемі Новорічне меню: ідеї та рецепти страв

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти