Домашні цукерки з фініків і вівсянки принесуть максимум користі для організму. У них немає ніяких барвників, консервантів і трансжирів.
Дивіться відео, як вибрати якісні цукерки:
Кунжут в рецепті можна замінити кокосовою стружкою, маком або меленим арахісом.
Цукерки з фініків: пп рецеп т
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 353 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 300 г м'яких фініків
- 2 ст.л. кунжуту
- 2 ст.л. вівсяних пластівців
- Дрібка солі
- 1 ч.л. соку лимона
- 1 ч.л. дрібно натертої цедри
- Какао-порошок
Спосіб приготування:
- Кунжут і вівсяні пластівці підсушити на сковороді.
- Фініки промити теплою водою, видалити кісточки. Подрібнити за допомогою блендера.
- Додати сіль, кунжут, вівсянку, сік і цедру лимона. Добре збити.
- Вологими руками сформувати кульки розміром з волоський горіх. Обваляти цукерки в темному какао-порошку.
- Поставити в холодильник на 40 хвилин, щоб маса застигла.
Як правильно зняти цедру з лимона
Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, так і сушену, і заморожену. Щоб отримати свіжу цедру, добре помийте цитрус під проточною водою. Потім ошпарьте окропом, промокніть серветкою і натріть на тертці верхній жовтий шар лимона.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як виглядають цукерки для схуднення . "Сьогодні" також ділилися рецептом кокосових цукерок від Марини Боржемской.