Горішки, зелений базилік і сир надають м'ясним рулетам свіжий, пряний і незвичайний смак.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:
Таким же чином можна приготувати рулетики з свинини або курки. А для додатковішої соковитості можна загорнути рулетики в тонкі смужки бекону.
Рулетики з індички з базиліком і сиром
Час приготування:
- 1 година
Інгредієнти:
- Філе індички – 1 шт.
- Зелений базилік – 1 пучок
- Твердий сир – 150 г
- Волоські горіхи – 50 г
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Філе індички помити, обсушити, нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см.
- Застелити дошку харчовою плівкою і відбити шматочки філе з двох сторін. Посипати сіллю і меленим чорним перцем.
- Листя базиліка помити і обсушити, твердий сир нарізати кубиками, горіхи підсмажити на сухій сковороді або в духовці.
- Подрібнити горіхи, базилік і сир в блендері.
- Викладати по 1-2 ч.л. сирно-базилікової маси на кожну відбивну і згортати м'ясо щільними рулетиками.
- Щільно загорнути всі отримані рулетики в фольгу, або помістити їх в рукав для запікання, перекласти на деко. Розігріти духовку до 200 градусів і запікати рулети 30-40 хвилин до рум'яної скоринки.
Як подавати м'ясні рулетики
Рулети з індички з начинкою можна подавати до столу як в гарячому вигляді, так і в охолодженому вигляді. Вони добре поєднуються з картопляним пюре, відварним рисом або запеченими овочами.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячі рулетики з горіхами і рікотою.