Шукаєте рецепт для святкової вечері? Приготуйте м'ясні рулетики з родзинками, горіхами і сиром за рецептом Юлії Висоцької.
Рулетики з телятини з начинкою
Інгредієнти:
- телятина – 800 г
- цибуля червоний – 1 шт.
- родзинки – 2 жмені
- сир козячий твердий – 70 г
- кедрові горіхи – 1 жменя
- часник – 1 зубчик
- оливкова олія – 4 ст. л.
- домашні панірувальні сухарі – 2 ст. л.
- лавровий лист – 5 шт.
- перець чорний мелений – 1 щіпка
- сіль морська – 1 щіпка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Дерев'яні шпажки попередньо замочити в холодній воді на 30-40 хвилин.
- Червоний цибулю і часник почистити і дрібно порубати. Сир натерти на дрібній тертці.
- Розігріти в сковороді 2 ст. ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і часник.
- Ізюм і кедрові горіхи викласти до цибулі з часником, все перемішати і ще трохи обсмажити.
- Додати домашні сухарі, все перемішати і викласти в інший посуд.
- Додати до родзинок з горіхами і цибулею сир, все перемішати.
- Телятину, видаливши плівки, нарізати тонкими шматками, відбити, посолити і поперчити, потім викласти на край кожної відбивної потроху начинки і скрутити рулетиками.
- Скласти разом два рулетика, вставивши між ними лавровий лист, і проткнути посередині шпажкою.
- Скропити рулети з усіх боків оливковою олією і обсмажити на розігрітій сковороді гриль до готовності. Потім запекти 15 хвилин в духовці при 190 °C.
- Готовому м'ясу дати трохи відпочити на теплій тарілці і подавати.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем.
Дивіться відео, як вибрати безпечне і свіже м'ясо: