I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Кролик з розмарином і часником: рецепт від Жерара Депардьє

Готуємо кролика за рецептом відомого французького актора

Жерар Депардьє відомий своєю любов'ю до виноробства. Але він не тільки виробляє алкоголь, але і є автором кулінарної книги під назвою "Моя кухня". У шести розділах описані рецепти салатів, супів, закусок, страв з риби, м'яса і птиці, а також десертів з особистими коментарями актора про купівлю, вибір і підготовку продуктів.

Дивіться відео, де вирощують кращих кроликів:

Реклама

Коли Жерар був маленьким, його батько часто готував печеню з кролика. Через багато років Депардьє вирішив поділитися сімейним рецептом у своїй книзі.

Кролик з розмарином, білим вином і часником

Реклама

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • близько 147 ккал на 100 г

Складові:

Реклама
  • 6 цибулин-шалот
  • 4 зубчики часнику
  • 4 гілочки розмарину
  • 50 г вершкового масла
  • 1 тушка кролика, розібрана на порційні шматки
  • 1 склянка сухого білого вина
  • 1 склянка води
  • Сіль і мелений перець

Читайте також:
Кролик у мультиварці з овочами і квасолею

Спосіб приготування:

  1. Очистіть цибулю-шалот і часник, залишивши їх цілими. Зніміть листочки з гілочок розмарину.
  2. Розтопіть вершкове масло у великій чавунній каструлі. Додайте шматочки кролика і підрум'яньте їх з усіх боків.
  3. Коли вони стануть золотистими, влийте біле вино і воду. Приправте сіллю і перцем, додайте розмарин, цибулю-шалот і часник, потім накрийте кришкою і тушкуйте протягом 1 години, перевернувши шматочки один або два рази під час приготування.
  4. Подавайте кролика прямо в каструлі.

Жерар Депардье является автором кулинарной книги
Жерар Депардье является автором кулинарной книги / Фото: AFP


Як вибрати кролика для тушкування

Якщо ви купуєте кролика на ринку, перевірте, чи залишений на тушці пухнастий хвостик тваринки (як варіант – одна лапка з хутром і кігтиками). А щоб переконатися, що ви берете здорову заколоту тварину, попросіть продавця показати сертифікат якості товару і клеймо на тушці.

Якщо ж ви купуєте м'ясо кролика в магазині, то крім клейма і сертифіката, на упаковці повинен стояти чіткий термін придатності товару і назва фірми-постачальника.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати м'ясний торт з кролика. "Сьогодні" також ділились рецептом кролика по-мальтійськи.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти