Головна Сьогодні

Рецепт салату з авокадо, креветками і йогуртовою заправкою

Готуємо святковий салат з креветками і авокадо

Поєднання авокадо і креветок вважається класичним. Досить заправити ці компоненти лимонним соком, оливковою олією або сметаною, щоб вийшов смачний, ситний і дуже корисний салат.

Дивіться відео, як приготувати святковий салат з креветками:

Ми радимо приготувати легкий салат з креветок і авокадо з консервованою кукурудзою і ароматною йогуртовою заправкою.

Салат з авокадо і креветками

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 170 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованої кукурудзи з чилі
  • 1 авокадо
  • 200 мл йогурту
  • 20 креветок
  • 1 пучок кінзи або петрушки
  • 1 лимон
  • 20 мл оливкової олії
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Креветки очистіть від панцира і обсмажте на олії 2-3 хвилини.
  2. Авокадо поріжте дольками, збризніть соком лимона.
  3. Дрібно порубайте частина кінзи. Додайте в йогурт рубану зелень, сіль за смаком.
  4. Змішайте кукурудзу з чилі разом з авокадо і креветками. Полийте йогуртовой заправкою.

Як подавати салат з креветок і авокадо

При подачі збризніть соком лимона і прикрасьте гілочками кінзи. Салат можна подавати на салатних листках або в половинках авокадо.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат "Цезар" з креветками .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти