Поєднання авокадо і креветок вважається класичним. Досить заправити ці компоненти лимонним соком, оливковою олією або сметаною, щоб вийшов смачний, ситний і дуже корисний салат.
Дивіться відео, як приготувати святковий салат з креветками:
Ми радимо приготувати легкий салат з креветок і авокадо з консервованою кукурудзою і ароматною йогуртовою заправкою.
Салат з авокадо і креветками
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 170 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 банка консервованої кукурудзи з чилі
- 1 авокадо
- 200 мл йогурту
- 20 креветок
- 1 пучок кінзи або петрушки
- 1 лимон
- 20 мл оливкової олії
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Креветки очистіть від панцира і обсмажте на олії 2-3 хвилини.
- Авокадо поріжте дольками, збризніть соком лимона.
- Дрібно порубайте частина кінзи. Додайте в йогурт рубану зелень, сіль за смаком.
- Змішайте кукурудзу з чилі разом з авокадо і креветками. Полийте йогуртовой заправкою.
Як подавати салат з креветок і авокадо
При подачі збризніть соком лимона і прикрасьте гілочками кінзи. Салат можна подавати на салатних листках або в половинках авокадо.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат "Цезар" з креветками .