Головна Сьогодні

Рецепт святкового салату з курки, грибів і помідорів

Готуємо листковий салат з курячого філе, маслюків, томатів і оливок

Цей смачний салат зі смаженими грибами, куркою і овочами прекрасно підійде для святкового столу. Він дуже ніжний, насичений і ситний, тому ваші гості його обов'язково оцінять.

Кількість інгредієнтів в рецепті розрахована на одну порцію.

Салат з курки, овочів і маслюків

Салат з куркою та грибами
Салат з куркою та грибами
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 296 ккал на 100 г

Складові:

  • 100 г курячого філе
  • 20 г кореня селери
  • 20 г маслюків
  • 20 г оливок
  • 20 г помідорів
  • 20 г сиру
  • 20 г майонезу
  • 10 г листя салату

Спосіб приготування:

  1. Корінь селери очистити від шкірки і натерти на середній тертці.
  2. Оливки розрізати кружечками на три частини.
  3. Сир натерти, маслюки підсмажити, відварене куряче філе і помідор нарізати кубиками.

Як подавати страву

Всі інгредієнти, крім помідорів, змішати і заправити майонезом. Викласти нижнім шаром помідори, потім весь інший салат.

Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" на мангалі:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати літній салат з інжиром, виноградом і блакитним сиром, а також ділилися рецептом теплого салату з літніх овочів.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти